RI-THERMO SENSIOPRO bezkontaktowy termometr na podczerwień Bezkontaktowy, dokładny i szybki termometr, pomagający zminimalizować zanieczyszczenie krzyżowe. Pomiary temperatury czoła na poziomie klinicznym, skalibrowane do referencyjnej temperatury ciała w jamie ustnej. Zoptymalizowany dla profesjonalistów. Funkcje: - odczyt oceny klinicznej w 1-2 sekundy - Normy ISO 80601-2-56: 2017 - bezpieczne i wydajne - bezkontakt na podczerwień pomaga zapobiegać zakażeniom krzyżowym - 3000 pomiarów na jednym zestawie baterii - pamięć 30 pomiarów - podświetlany ekran LED - obsługa jedną ręką Podświetlany wyświetlacz LCD do słabych warunków oświetleniowych. Obsługa jednym przyciskiem. Unikalna technologia czujników o wysokiej wydajności. Możliwość przełączania z Celsjusza na Fahrenheita. Przywołanie pamięci, 30 pomiarów. Podręcznik wielojęzyczny: GB, FR, IT, ES, DE, RU. Specyfikacja techniczna: Zakres pomiarowy: Czoło: 22 - 44 °C Dokładność: Czoło: 36 - 39 °C ± 0,2 °C, < 36 °C lub > 39 °C Temperatura pracy: 10 do 40 °C (50 do 104 °F), 95% RH lub mniej Rozdzielczość: 0.1 °C/0.1 °F Jednostka miary: °C (domyślnie) / °F Wskaźnik Hi / Lo: 34 do 43 °C (93.2 do 109 °F) Źródło zasilania: dwie baterie 1,5 V AA (nieładowalne) Żywotność baterii: około 3000 pomiarów Pojemność pamięci: umożliwia przywołanie pamięci, 30 poprzednich pomiarów Oszczędzanie energii: automatyczne wyłączanie po 30 sekundach Odległość pomiaru: ok. 3 - 7 cm Wymiary/waga: 150 (dł.) X 48.5 (szer.) X 55 (wys.) Mm/125.8 g (z baterią) Normy: ASTM E1965-98 i dyrektywa WE 93/42/EWG Opakowanie = 1 sztuka
Szanowni Klienci: przy składaniu zapytania/zamówienia produktów przez e-mail: hurt.detal@internationalmedicaladvisor.pl lub zamowienia@internationalmedicaladvisor.pl proszę podać dokładną nazwę produktu z oferty hurtowni oraz kod produktu przy zamawianiu narzędzi operacyjnych i laparoskopowych.
Powstaje nowa strona internetowa hurtowni! Hurtownia Medyczna przeprasza swoich Klientów za ewntualne niedogodności związane z wyszukiwaniem produktów w czasie powstawania nowej strony internetowej.
|